Veleprodaja

Veleprodaja

Kao vlasnik trgovine, sigurno znate kako je teško zadovoljiti potrebe svakog kupca koji uđe u Vaš dućan.

Nemoguće je pronaći jednog proizvođača koji bi imao sve artikle koji Vam se traže.

Mi smo odavno došli do istog zaključka, pa za razliku od brendiranih trgovina, za svoje kupce biramo najbolje od najboljeg- ne držimo sve artikle određenog brenda, već biramo njihove najbolje modele kako bismo našim kupcima mogli ponuditi velik izbor i vrhunsku kvalitetu po najpovoljnijim cijenama.

Naravno, ukoliko imate potrebu za nekim artiklom određenog proizvođača koji mi inače sami ne držimo, rado ćemo ga naručiti i uvesti za Vas.

Rublje većinom uvozimo iz Italije, a pamučne artikle poput pidžama i čarapa iz Turske koja je nadaleko poznata po svom kvalitetnom pamuku, te izbjegavamo nekvalitetnu jeftinu robu koja je na žalost, u posljednje vrijeme preplavila naše tržište.

Politika držanja takvih artikala ne može biti dugoročno uspješna jer jednom izgubljeno povjerenje kupca je teško, ako ne i nemoguće vratiti.

Tako kod nas možete pronaći najbolje modele renomiranih proizvođača kao što su Sielei, Lormar, Navigare, Tre Orsi, Aris, Sergio Tacchini… ali i no-name artikle koji su nas oduševili omjerom cijene i kvalitete.

S obzirom da surađujemo direktno sa proizvođačima, možemo Vam ponuditi najbolje cijene u Hrvatskoj.

Ukoliko tek planirate otvaranje trgovine, rado ćemo Vas posavjetovati, s obzirom da iza sebe imamo 22 godine iskustva i u maloprodaji, a na veće količine možemo Vam i odobriti dodatni popust.

Naše centralno skladište nalazi se u Zadru, ali dostavu vršimo u sve dijelove Hrvatske.

Za narudžbe preko 2.000,00 kn dostava je gratis.

Kontaktirajte nas na tel. 091 / 761 4045 ili e-mail: shop(manki)amore(tocka)hr

Prikazane cijene su preračunate po službenom tečaju 1 EUR = 7,53450 HRK