O nama

Naša prva trgovina Venera otvorena je u Zadru prije 22 godine. Od tada smo proširili poslovanje i na druge gradove, pa danas možete posjetiti naše trgovine u Zadru, Šibeniku i Makarskoj.

Imamo i veleprodaju, tako da naše artikle možete pronaći i kod naših veleprodajnih partnera u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Sinju itd, a ukoliko ste vlasnik trgovine i interesira Vas naš asortiman, slobodno nas kontaktirajte na e-mail: shop(manki)amore(tocka)hr ili tel. 091 / 761 - 4045.

Za razliku od brendiranih trgovina, za svoje kupce biramo najbolje od najboljeg- ne držimo sve artikle određenog brenda, već biramo njihove najbolje modele kako bismo našim kupcima mogli ponuditi velik izbor i vrhunsku kvalitetu po najpovoljnijim cijenama.

Rublje većinom uvozimo iz Italije, a pamučne artikle poput pidžama i čarapa iz Turske koja je nadaleko poznata po svom kvalitetnom pamuku, te izbjegavamo nekvalitetnu jeftinu robu koja je na žalost, u posljednje vrijeme preplavila naše tržište.

Tako kod nas možete pronaći najbolje modele renomiranih proizvođača kao što su Sielei, Lormar, Navigare, Tre Orsi, Aris… ali i no-name artikle koji su nas oduševili omjerom cijene i kvalitete.

U želji za stalnim poboljšavanjem, rado primamo sugestije kupaca, te ćemo rado pročitati i uvažiti svaki Vaš komentar, kojeg nam možete poslati na email: shop(manki)amore(tocka)hr.

Impressum


Maloprodaja

  • Zadar
    Supernova centar

  • Šibenik
    Kralja Tomislava 4

  • Makarska
    Kalalarga 17


Veleprodaja